久久人人爽人人人爽A片,人人妻人人澡人人爽人人精品97,人人爽人人模人人人爽人人爱

          <wbr id="dypmo"></wbr>
              <strike id="dypmo"></strike>

                <em id="dypmo"><p id="dypmo"></p></em>
                英語六級 學英語,練聽力,上聽力課堂! 注冊 登錄
                > 英語六級 > 六級閱讀 >  內容

                六級閱讀填空習題 Passage 10

                所屬教程:六級閱讀

                瀏覽:

                2022年07月14日

                手機版
                掃描二維碼方便學習和分享

                The desire to venture into unexplored “landscape” guides the direction of new genres. With the advent of the Internet, information-based technology has enabled artists to investigate a new art form, a cerebral(大腦的)“medium for creative expression”, web art. Web art surfaced in the mid-1990s to receive, almost immediately, much support and encouragement by museums, foundations and other traditional institutions. Institutions such as the San Francisco Museum of Modern Art, the Whitney Museum of Art, as well as the Dia Foundation and the Walker Art Center have openly accepted this new genre of art through purchasing web art for permanent collections, funding web art projects and creating exhibitions solely comprised of web based media. Even though the fast-developing art medium is in its infancy and the “criteria for artistic evaluation are still being developed”, curators, critics and the art public have not only embraced the web aesthetic but the conceptual elements encoded within as well.

                The phenomenon of acceptance and support enjoyed by such an emerging art form can be assertively attributed to our culture in general, but more specifically the underlying ideas manifested over time through postmodernism. Postmodernism gave birth to “conceptual art”, an art practice which suggested that the art had traversed from object to idea, from a tangible thing to a“system of thought”. Technology has created a new reproductive medium, which by its very nature confirms the ideas and canons of postmodernism both aesthetically as well as contextually, even more absolutely than photography. Web art has enabled the artist to interrogate the conventional codes embedded in the materiality of the art and thus transcend traditional stylistic conventions. The movement and ideals of postmodernism systematically dismantled the values created by the formalist establishment. Formal values, which governed art throughout modernism, concerning originality, uniqueness, authenticity, autonomy, transcendence and aesthetic quality, were questioned and thus deconstructed by art theorists who embraced the writings of Roland Barthes, Jacques Derrida and Walter Benjamin.

                The format and content of web art concisely encompass the postmodern concept of representation and the ideas of copy vs. original, artist vs. viewer, spatial vs. temporal and visual vs. verbal. The very characteristics of the web medium such as infinite reproducibility, interpretive interactivity, non-physicality, and coded language, contribute to the affirmation of these postmodern concerns. The parallel between postmodern theory and a pure art form that coherently echoes its concepts, manifests the acceptance of web art into the microcosmic art community as well as the larger, info-driven society.

                1. According to the passage, “landscape” (Line 1, Para. 1) refers to _____ which is achieved by information-based technology.

                2. People in the field of art have accepted both the web aesthetic and _____ of the new-born web art.

                3. Conceptual art, which refers to a new art form that transforms object or tangible thing into a conceptual form, is created by _____.

                4. According to the passage, what is the function of the movement and ideals of postmodernism?

                5. According to the passage, what are the features of web art that help to affirm the postmodern concerns?

                文章精要:

                文章描述了網絡藝術與后現代主義之間的關系。網絡藝術能夠迅速地得到大家的認可和支持要歸功于后現代主義,因為網絡藝術符合后現代主義所倡導的用意念來表達物體的“概念藝術”。同時,網絡藝術肯定了后現代主義的一些特性,如:無限重復創造性、互動性等。

                答案解析:

                1. web art

                推斷題。由題干關鍵詞landscape定位到文章第一段。第一段提到“探知未知領域的‘風景’促使了一種新的藝術形式的產生”。隨后,作者進一步解釋,隨著網絡時代的到來,逐漸產生的新藝術形式就是“網絡藝術”。由此可推斷,這里landscape所指的新藝術形式就是web art。

                2. the conceptual elements

                細節題。由題干關鍵詞web aesthetic定位到第一段最后一句話。原句是由not only...but引導的句子“即使這種快速發展的藝術媒體處于初期階段,‘藝術評價的標準'依然在發展,收藏館館長、批評家和藝術大眾不僅支持網絡美學,而且也支持其中所包含的概念元素”,這說明連詞前后的內容都應屬于人們能接受的范圍,故答案應為the conceptual elements。

                3. postmodernism

                細節題。由題干關鍵詞conceptual art定位到文章第二段,第二句話明確提到Postmodernism gave birth to “conceptual art”,即“后現代主義促成了‘概念藝術’的產生”,原文中的give birth to相當于題干中的create。由此可知此題的答案應為postmodernism。

                4. They dismantled the values created by the formalist establishment.

                細節題。根據題干中的the movement and ideals of postmodernism定位到第二段后半部分。原文意為“后現代主義運動和理念系統地拆除了形式主義所建立的價值觀”,由此可知這就是后現代主義運動和理念的作用。

                5. Infinite reproducibility, interpretive interactivity, non-physicality, and coded language.

                細節題。根據題干中的postmodern concerns定位到最后一段。倒數第二句提到,網絡媒介的一些特點,如:無限重復創造性、互動性、非物質性以及編碼語言,肯定了后現代主義所關注的內容,由此可得出答案。

                用戶搜索

                瘋狂英語 英語語法 新概念英語 走遍美國 四級聽力 英語音標 英語入門 發音 美語 四級 新東方 七年級 賴世雄 zero是什么意思湛江市富新居英語學習交流群

                • 頻道推薦
                • |
                • 全站推薦
                • 推薦下載
                • 網站推薦
                久久人人爽人人人爽A片,人人妻人人澡人人爽人人精品97,人人爽人人模人人人爽人人爱